Samsung-Unlocken.nl

Veel gestelde vragen - F.A.Q.

Hier vindt u de benodigde extra uitleg voor het gebruik van het Samsung unlock programma.Vraag: Waarom lukt het niet om het programma te downloaden? Mijn virusprogramma detecteert virussen en trojan horses?
Antwoord: Dat komt omdat het programma van een onbekende uitgever is (geen Microsoft, Apple, o.i.d.). Het is echter volkomen veilig, het draait zonder problemen op vele computers. U kunt het beste voordat u het programma download even uw firewall en/of virusprogramma uitzetten. Een andere mogelijkheid als het downloaden of installeren niet lukt is met de rechtermuisknop op het programma klikken en dan "Uitvoeren als administrator". Wij adviseren voor betaling het programma te downloaden om te kijken of het werkt en of uw toestel ondersteund wordt. Er wordt geen geld gerestitueerd indien u het programma niet kunt downloaden of niet geopend krijgt.Vraag: Ik begrijp de Engelse handleiding van het rooten van de Samsung S7580 Galaxy Trend (plus) niet.
Antwoord: Ik laat u hier een Nederlandse vertaling volgen van de handleiding (een link naar de video van het rooten vindt u op de pagina van het toestel):

Ga naar downloads in het unlockprogramma. Selecteer SRS-rootkits. Selecteer de zip met S7580 -root.

Dit is het stappenplan:
Als u het bestand S7580-Root opent kunt u het bestandje "readme" openen. Ook ziet u het benodigde bestand supersu staan in een gecomprimeerde map. Alle andere bestanden zijn niet te openen. De readme:

- Install USB driver (dat heeft u als het goed is gedaan met het installeren van het programma)
- verbindt uw telefoon met de pc en kopieer naar het externe geheugen van de telefoon de supersu.zip file (zonder het uit te pakken)(soms moet u het bestand supersu.zip eerst naar het bureaublad slepen
- haal de usb-kabel uit uw telefoon
- Zet uw telefoon uit S7580
- Druk en houdt Volume DOWN + Home knop + Aan/uitknop tot u kunt lezen een waarschuwingsscherm en druk dan volume UP om door te gaan
- Verbindt uw telefoon met de pc en wacht tot de driver is geinstalleerd
- Open Odin 3.07 en de ID:COM zal blauw kleuren
- Selecteer het vinkje van Auto Reboot and F. Reset Time
- Klik op uw telefoon en selecteer de file recovery.tar.md5
- Klik op de Start button
- Als u leest: PASS! haal de USB kabel eruit
- zet de telefoon opnieuw uit
- Druk en houdt Volume UP + Home knop + Power knop tot het scherm uit gaat
- Laat alleen de Power button los en je bent op CWM Recovery...
- Selecteer (gebruik Volume up/down en selecteer met de Power button) install zip -> choose zip from internal sdcard-> 0/
- Selecteer supersu.zip and Yes - Install ..
- nadat alles is gedaan, selecteer reboot system now

Hierna is het een fluitje van een cent. Start het programma weer op uw computer, sluit uw telefoon aan en klik op direct unlock.Vraag: Welke kabel heeft u nodig?
Antwoord: De kabel die bij het toestel meegeleverd is, de fabrieks USB kabel. De aansluiting voor de kabel bevindt zich aan de achterkant van uw PC. U kunt meerdere com poorten op uw PC hebben daarom moet u ook de juiste poort selecteren in de cliënt software. Sluit de kabel aan op de bovenste COM poort. Dit is meestal Com poort 1. De eerste daaronder is dan Com poort 2 etc. Om te weten te komen in welke compoort uw kabel zit, doe het volgende: Ga naar Configuratiescherm -> Systeem -> Apparaatbeheer -> Kies Poorten, en kijk op welke poort Samsung staat.Vraag: Hoe kan ik zo snel mogelijk unlocken?
Antwoord: Dit is mogelijk via de volgende unlock procedure:
  1. Controleer of u de juiste kabel heeft.
  2. Zorg dat uw accu altijd volledig is opgeladen!
  3. Download de laatste versie van de software laatste versie.
  4. Koop de unlock credits op de samsung pagina.
  5. Vul uw verkregen username en wachtwoord in de client software en klik op "connect".
  6. Selecteer uw type Samsung.
  7. Druk op de "UNLOCK" knop, let op het scherm, u ziet binnen enkele seconden dat uw Samsung simlock vrij is.Vraag: Hoe werkt het unlock programma?
Antwoord:Hieronder staan de verschillende functies van het programma beschreven. Deze zijn onder te verdelen in drie categoriën

Unlock
Deze functie verwijderd het simlock van uw samsung. U kunt nu elke provider kiezen die u wilt. Doordat de GSM simlock vrij is stijgt deze al snel met 50 % van de normale waarde. Kosten van 1 unlock is 15 euro.

Relock
Het tegen overgestelde van unlock, deze functie zet het simlock terug op uw GSM. Dit is erg handig als u bijv. een defect aan uw GSM heeft en deze ter repartie wilt aanbieden omdat u nog garantie heeft. Ge-unlockte toestellen vallen buiten de garantie bepalingen. Dus erg handig als u van uw garantie gebruik moet maken. Deze functie werkt alleen als de GSM eerder was ge-unlocked.

Reset usercode
De usercode is een pincode die bewaard wordt op uw gsm. Soms noemen we dit een beveiligings- of security code. Dit is dus NIET je pincode. De code is van 4 tot 8 nummers die erg snel vergeten worden. Deze functie reset de gsm naar de standaard code zoals bij de fabriek wordt uitgegeven. Kosten 15 euro.Vraag: Wat zijn de systeemeisen om het unlock programma te kunnen gebruiken?
Antwoord: Hieronder staan de minimum specificaties: Onze client software gebruikt verder geen drivers of andere software, u heeft alleen drivers nodig voor uw datakabel. Deze staan al geinstalleerd als u bijv. ringtones of logo software op uw pc heeft staan. Is dit niet het geval download deze drivers dan HIER.Vraag: Waarom zijn jullie zo duur in vergelijking met andere "unlockers"?
Antwoord: Wij maken gebruik van de nieuwste technieken. Daarom kunnen wij zoveel relatief nieuwe Samsung GSM's unlocken. Aan deze dure ontwikkelingskosten hangt een prijskaartje. U krijgt bij ons ook een uitstekende helpdesk om uw vragen te beantwoorden en te helpen bij problemen en u heeft 100% unlockgarantie. Dat betekent dat als uw GSM ondersteund wordt en u heeft de goede datakabel, uw GSM gegarandeerd simlock vrij wordt. Mocht in het uitzonderlijke geval (wij hebben het nog niet meegemaakt) uw GSM niet simlock vrij worden, dan krijgt u uw geld terug. Wij staan uiteraard niet garant voor uw fouten, die u maakt tegen onze instructies in.
Nieuws
9 oktober 2014: De Samsung Galaxy Trend (s7580) is nu ook te rooten. Er is een handleiding toegevoegd in het programma, te vinden onder 'download' en dan rootkits.


3 mei 2014: De Samsung Galaxy Trend (s7580) waarnaar veel vraag was, is toegevoegd aan de unlocklijst! Let op dat u voor unlocken een SD-kaart nodig heeft!


5 maart 2014: Dat hier geen nieuwe berichten geplaatst worden betekent niet dat er geen nieuwe telefoons toegevoegd worden! We gaan gewoon door, al wordt niet alles hier geplaatst. U ziet ze verschijnen tussen de Samsung smartphones op deze pagina.


27 juli 2013: twee nieuwe toestellen toegevoegd; de Samsung S6500D en de Samsung S5830m.


27 mei 2013: Pas net in de winkel en nu al te unlocken: de gloednieuwe Samsung Galaxy S4 (I9505)! Klik hier!


13 mei 2013: het is nu ook mogelijk om uw smartphone opnieuw te locken, een zogenaamde 'relock'. Informeer naar de mogelijkheden op uw type!


11 maart 2013: uw Samsung is nu heel eenvoudig te rooten. Mail voor de tool! Tevens weer enkele phones toegevoegd.


Vanaf heden (25 februari 2013) ook te unlocken de Samsung Galaxy S2 Plus (I9105p)31 januari 2013: NU simlock vrij te maken: Samsung Galaxy Note 2 (N7100)!!!25 september 2012: Vanaf heden ook te unlocken de Samsung Galaxy SIII (I9300)Nieuw: wij unlocken nu de Samsung Galaxy Tab, de Samsung Galaxy Note en de Samsung Galaxy S Plus. Om maar wat populaire modellen te noemen, want we hebben verder nog een grote update gedaan met nieuwe toestellen. Staat uw toestel er niet bij? Mail ons!Wij unlocken nu ook de Samsung Galaxy SII.Samsung-Unlocken.nl unlockt vanaf nu ook de gloednieuwe Samsung I9000 Galaxy S!Drie nieuwe toestellen zijn via onze site te unlocken: de Samsung I5700 Galaxy Spica, I7500 Galaxy en de B3410 Star Qwerty!Een fantastische update! De Samsung I900 Omnia, de Samsung I8910 Omnia HD en de Samsung B3210 Corby TXT zijn nu via Samsung-Unlocken.nl simlock vrij te maken!

 
Samsungs

Links

LG Unlocken.nl GSM-Unlock.pagina.nl Nokia Unlocken Info over Samsung Rooten en Unlocken Herenfietsen
Samsung Remote Server

Veilig betalen met iDEAL