Samsung-Unlocken.nl

Deel hier uw ervaringen met onze unlockservice

Naam:


E-mailadres:


Ervaring:


Alle velden zijn verplicht.Gebruikerservaringen

Unlock van mijn Samsung S5570 gelukt! Zeer tevreden met uw dienstverlening. Ook na enige hick-ups door fout in USB-driverset uitstekend door u geholpen met een duidelijke instructiemail. Goede service en waar voor je geld. Een echte aanrader!
Willem (Cordoba Spanje)

Wij hebben gebruik gemaakt van deze service. We stonden er in het begin een beetje sceptisch tegenover of het wel zou lukken, we kozen om ervoor te gaan. Snel betaald, onmiddellijk de login en wachtwoord gekregen. Het resultaat was dat onze Samsung U600 in geen tijd unlocked was, ik kan deze service aan iedereen aanraden! Zeer snelle en correcte afhandeling en zeer vlotte communicatie, een helpdesk om u tegen te zeggen.
Jean-Claude (Tienen - België)

Het is gelukt!!!! Nadat de eerste keer de computer is vastgelopen was ik natuurlijk mijn inlogcodes kwijt die ik van u heb gehad. Na vraag om deze opnieuw te te zenden heb ik het nogmaals geprobeerd. Het ging ditmaal zeer snel en de telefoon is simlock vrij. Ik wil uw en/of uw team hartelijk bedanken voor de uitstekende service.
W.T.J. Fromm

Mijn telefoon werkt! Het was inderdaad een secondenkwestie. Ik kan uw product vanaf nu alleen maar aan iedereen aanraden!
Met vriendelijke groeten - Raf M.

Het is mij toch gelukt. Kost wat moeite met al die drivers maar dan heb je wat. Oplossing bij mij was het runnen van de Patch unlock + Debrand voor Samsung mobile phones. Bedankt in ieder geval voor de reactie. Kunnen andere providers niet aan tippen want die reageren dus echt niet. Verder veel succes met de business.
Met vriendelijke groet - Edy V.

Probleem met het uitlezen en registreren was met 1 mailtje opgelost. Goede gebruikersnaam en wachtwoord ingevuld 2 x klikken en alles ging perfect TOP service !!
Thom

SSSSSSSSSSSSSSSSSchitterenddd !!!, hij doet het met een nastroom van mms berichten van Voda, die nu dus vanuit de beter geinterieurde Tmobiel E700 werkt ipv de E710 Heeeeel bedankt
Slimmy N.

Ik heb net mijn U600 unlocked, ik geloofde maar half dat het echt ging werken maar het is een geniaal programma. Binnen 1 minuut unlocked, ben erg blij en ga mijn telefoons nooit meer ergens anders laten unlocken!
Fleur

Werkt perfect ! Heb een Samsung Galaxy Gio (S5660) zonder problemen unlocked. Goede zaak !
Mark Kuijpers
Nieuws
9 oktober 2014: De Samsung Galaxy Trend (s7580) is nu ook te rooten. Er is een handleiding toegevoegd in het programma, te vinden onder 'download' en dan rootkits.


3 mei 2014: De Samsung Galaxy Trend (s7580) waarnaar veel vraag was, is toegevoegd aan de unlocklijst! Let op dat u voor unlocken een SD-kaart nodig heeft!


5 maart 2014: Dat hier geen nieuwe berichten geplaatst worden betekent niet dat er geen nieuwe telefoons toegevoegd worden! We gaan gewoon door, al wordt niet alles hier geplaatst. U ziet ze verschijnen tussen de Samsung smartphones op deze pagina.


27 juli 2013: twee nieuwe toestellen toegevoegd; de Samsung S6500D en de Samsung S5830m.


27 mei 2013: Pas net in de winkel en nu al te unlocken: de gloednieuwe Samsung Galaxy S4 (I9505)! Klik hier!


13 mei 2013: het is nu ook mogelijk om uw smartphone opnieuw te locken, een zogenaamde 'relock'. Informeer naar de mogelijkheden op uw type!


11 maart 2013: uw Samsung is nu heel eenvoudig te rooten. Mail voor de tool! Tevens weer enkele phones toegevoegd.


Vanaf heden (25 februari 2013) ook te unlocken de Samsung Galaxy S2 Plus (I9105p)31 januari 2013: NU simlock vrij te maken: Samsung Galaxy Note 2 (N7100)!!!25 september 2012: Vanaf heden ook te unlocken de Samsung Galaxy SIII (I9300)Nieuw: wij unlocken nu de Samsung Galaxy Tab, de Samsung Galaxy Note en de Samsung Galaxy S Plus. Om maar wat populaire modellen te noemen, want we hebben verder nog een grote update gedaan met nieuwe toestellen. Staat uw toestel er niet bij? Mail ons!Wij unlocken nu ook de Samsung Galaxy SII.Samsung-Unlocken.nl unlockt vanaf nu ook de gloednieuwe Samsung I9000 Galaxy S!Drie nieuwe toestellen zijn via onze site te unlocken: de Samsung I5700 Galaxy Spica, I7500 Galaxy en de B3410 Star Qwerty!Een fantastische update! De Samsung I900 Omnia, de Samsung I8910 Omnia HD en de Samsung B3210 Corby TXT zijn nu via Samsung-Unlocken.nl simlock vrij te maken!

 
Samsungs

Links

LG Unlocken.nl GSM-Unlock.pagina.nl Nokia Unlocken Info over Samsung Rooten en Unlocken Herenfietsen
Samsung Remote Server

Veilig betalen met iDEAL